Novosti

10. Đurđevački medveni den i 3. Županijsko ocjenjivanje meda u Đurđevcu


Tradicionalni Dan meda i kolača „Đurđevački medveni den“ i 3. Županijsko ocjenjivanje meda Podravine i Prigorja održat će se ovog vikenda, u subotu 19. listopada, u Đurđevcu. Manifestacija će se održati u organizaciji Pčelarske udruge Bagrem Đurđevac, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Županijskog saveza Kc-kž, Grada Đurđevca, Županije Koprivničko-križevačke, TZ grada Koprivnice i TZ grada Đurđevca te ostalih sponzora manifestacije.

Program:

         8,00 okupljanje pčelara ispred crkve Sv. Jurja i odlazak na misu

         8,30 do 9,00 sati postavljavljanje štandovia na Trgu.

      9,00 – 10,00 otvaranje manifestacije za građanstvo i posjetitelje – degustacija i prigodna prodaja pčelarskih proizvoda i  kolača, sudjelovanje pčelarskih udruga, OPG gospodarstava, pčelara

   10,00 sati otvaranje Manifestacije uz prigodan program, prigodan govor gostiju, svečana dodjela priznanja pčelarima, kulturno – umjetnički sadržaj

      14,00 zajednički ručak u Hotelu Picok (kotizacija 80,00 kuna po osobi, prijava na telefonski broj Udruge)

U slučaju lošeg vremena Program će se održati u Domu kulture u Đurđevcu, a ulaz će biti slobodan za sve izlagače koji se pravovremeno najave kao i za sve posjetitelje Manifestacije.

Med će biti darovan djeci Osnovnih škola i Dječjih vrtića koji će nastupiti na Manifestaciji kao i pokroviteljima i sponzorima Manifestacije.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content