Novosti

Anketni upitnik o stambenim potrebama u Gradu Đurđevcu

Temeljna misija ove ankete Grada Đurđevca je pružanje pomoći u stambenom zbrinjavanju prvenstveno mladim obiteljima kako bi na najprimjereniji i ekonomski najprihvatljiviji način riješili jedno od osnovnih životnih pitanja; osiguranje svog životnog prostora.
Grad Đurđevac stoga usmjerava svoje aktivnosti prema realizaciji projekata stambene izgradnje u kojima će svojim građanima, prvenstveno mladim obiteljima, pokušati ponuditi cijenu kvadrata stana/kuće u nizu osjetno nižu od trenutnih tržišnih cijena, vodeći pri tom računa da kvaliteta izgrađenih stanova ne bude narušena već iznadprosječna. Ulažu se napori kako bi se osigurali što povoljniji uvjeti kreditiranja od strane poslovnih banaka koje su spremne pratiti projekte stambene izgradnje.
Na osnovu podataka prikupljenih provedenom anketom, identificirat će se zainteresiranost, mogućnosti i potrebe građana za rješavanjem stambenog pitanja prema kojima bi se strateški planirala buduća gradnja u Gradu Đurđevcu.
U tu svrhu izradili smo anketni upitnik o stambenim potrebama u Gradu Đurđevcu.
Ističemo da ova Anketa nije podloga za konkretan odabir odnosno izradu konkretne Liste prioriteta. Informacije prikupljene anketom služit će isključivo za dobivanje pregleda relevantinih podataka i elemenata u cilju izrade što kvalitetnije snimke stvarnih potreba potencijalnih kupaca, kako bi Grad Đurđevac sa svojim upravnim tijelima na što primjereniji način pristupio operativnoj razradi predmetnog projekta stambenog zbrinjavanja građana – mladih obitelji koji prvi put rješavaju svoje stambeno pitanje.
 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content