Novosti

Blagdansko ozračje u gradu Đurđevcu

Centralni dio Grada ukrašen je za nadolazeće blagdansko vrijeme, pa su tako lampice i ukrasi stigli u središte grada kako bi i on zasjao u punom sjaju nadolazećih blagdana. Turistička kućica ukrašena je mnoštvom borovih grana, češera, imelom te bršljanom, a jelka uz kućicu ukrašena je ručno rađenim mašnama od jute i prekrasnim ukrasnim svijećama, dok je u njoj svoj dom pronašla obitelj Djeda Mraza koju su osmislili Zoran Vidaković i Ines Bilas – Popović.

Tom prilikom Turistička zajednica Grada Đurđevca i Grad Đurđevac od srca zahvaljuju svima onima koji su doprinijeli da Grad bude ukrašen u blagdanskom ozračju, a to su KOMUNALNE USLUGE ĐURĐEVAC, INA INDUSTRIJA NAFTE ĐURĐEVAC, VOLONTERI I DJELATNICI GRADA ĐURĐEVCA, GRADSKA KNJIŽNICA ĐURĐEVAC, HEP ĐURĐEVAC, UDRUGA ŽENA GRADA ĐURĐEVCA, UDRUGA VOLONTERA RUKA U RUCI, ČLANICE KUD-a PETAR PRERADOVIĆ, ŽUPNIK MARKO RAC I SVI ŽUPLJANI, KOLEKS d.o.o., BISTRA ĐURĐEVAC, ZORAN VIDAKOVIĆ, INES BILAS POPOVIĆ, SLAVKO HORVAT, VLADEK ANTOLAŠ I ZDRAVKO VRANIĆ, TE OBITELJ MATKOV, OBITELJ KRUPSKI I STANARI STAMBENOG NIZA U ULICI A. RADIĆA.

Takvi običaji darivanja Gradu za potrebe ukrašavanja, tradicija su u nekim gradovima, a ova lijepa gesta početak je takve tradicije i u našem Gradu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content