Novosti

DAN SVETE ANE

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana Svete Ane – Organizacijski odbor u subotu. 19. srpnja 2014. godine organizira obilježavanje godišnjice vjerske staze sa hodočašćem ispred Crkve sv. Ane u 15 sati. Po završetku hodočašća biti će služena sveta misa.

Idućeg dana u nedjelju. 20. srpnja 2014. godine kod vodenice u Svetoj Ani u vremenu od 10 – 16 sati bit će upriličen Dan zlevanke, prigodom kojeg će posjetitelji moći degustirati i gulaš i uživati u nastupu Udruge cimbalista Hrvatske.

Dan Svete Ane bit će svečano obilježen u subotu 26. srpnja. Program će započeti u 11 sati svetom misom, potom će članovi KUD-a Petar Preradović iz Đurđevca održati svoj nastup, dok je svečana sjednica Mjesnog odbora Sveta Ana zakazana za 13 sati.

Proščenje Svete Ane bit će održano u nedjelju, 27. srpnja kada će se održati u 11 sati sveta misa, u 13:30 sati – turnir u odbojci na pijesku na igralištu kod Društvenog doma u Svetoj Ani, dok je za 19:30 sati u planu – nastup dramske skupine HKUD-a Frankopan iz Ferdinandovca predstavom SVEKR(i)VA kod vodenice.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content