Novosti

Danas službeno počinje ovogodišnja Picokijada

Danas i službeno počinje ovogodišnja Picokijada. U  službenom programu ove 45.-te po redu velike turističke, kulturne, zabavne i sportske manifestacije upravo je sportska priredba stavljena kao polazna točka višednevnog, sadržajnog boravka i druženja u Gradu Picoka.

Večeras u 19,30 sati Đurđevčani i svi oni koji vole bicikliratri trebali bi na Trgu sv. Jurja dočekati i družiti se sa sudionicima „Karavane prijateljstva“, točnije biciklistima biciklističkog maratona Vukovar-Ljubljana.

Nije prvi puta da se ova maratonska povorka zaustavi u Gradu Picoka, a sad su se svojim dolaskom i proputovanjem jako približili Picokijadi, pa su ih domaći suorganizatori stavili kao polaznu i prvu točku Picokijade 2013. Organizatori ove velike tradicionalne sportske manifestacije je Savez hrvatskih društava u Sloveniji i Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca. U podlozi svega su i vrijedni članovi đurđevačkog Biciklističkog kluba, koji vas uz to zovu da im se priključite i posljednji dan Picokijade, 30. lipnja u nedjelju sa svojim biciklima.

Cijeli članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content