Novosti

“Dani tehničke ispravnosti vozila”

Policijska uprava koprivničko – križevačka, u razdoblju od 25. do 30. studenoga, provoditi će preventivnu akciju „Dani tehničke ispravnosti vozila“.

Tijekom provođenja akcije policijski službenici će u nadzoru prometa građanima dijeliti brošuru „Dani tehničke ispravnosti vozila“ i upućivati ih na mogućnost besplatnog tehničkog pregleda vozila u stanicama za tehničke preglede vozila.
Tijekom provedbe akcije neće biti moguće obaviti besplatan redovni tehnički pregled vozila u vezi produženja valjanosti registracije vozila, već je riječ o preventivnoj akciji čiji je cilj povećanje broja tehnički ispravnih vozila na prometnicama.
Jedan od preduvjeta za sigurno sudjelovanju u prometu za vrijeme nastupa zimskih uvjeta na prometnicama koje nam predstoje, je i tehnički ispravno vozilo te se stoga pozivaju svi vozači i vlasnici motornih vozila da u stanicama za tehničke preglede u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu izvrše provjeru tehničke ispravnosti svojih vozila kako bi mogli pravovremeno otkloniti eventualno utvrđene nedostatke.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content