Novosti

Dodijeljena plaketa Zlatna kuna na nivou županije Koprivničko-križevačke


Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica dodijeljena su priznanja „Zlatna kuna“ tvrtkama i pojedincima za postignute uspjehe u gospodarstvu Koprivničko-križevačke županije u 2012. godini. Priznanja su se dijelila u kategorijama najuspješnijeg velikog trgovačkog društva, srednjeg trgovačkog društva, malog trgovačkog društva, najuspješnije banke te za poseban doprinos u razvoju gospodarstva.

Tako je priznanje za poseban doprinos u razvoju gospodarstva pripalo i jednom od poslovnih partnera Podravskog radija – tvrtki Dergez d.o.o..

Tvrtka Dergez osnovana je 1997. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem u Podravskim Sesvetama čiji su osnivači i vlasnici društva Ivanka i Stjepan Dergez. Tvrtka se bavi proizvodnjom kruha, peciva i kolača te trgovinom na veliko i malo, a zahvaljujući svojim poslovnim rezultatima brine o svojim zaposlenicima te danas broji 102 radnika! Cilj je tvrtke svojim proizvodima pridonijeti očuvanju ljudskog zdravlja i poboljšanju kvalitete života na području Podravine. Povjerenje i vjernost kupaca pekarskih proizvoda tvrtke Dergez najveća je nagrada ovoj tvrtki.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content