Novosti

DONACIJA TVRTKE LIDL HRVATSKA UDRUZI ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM ĐURĐEVAC

U četvrtak 16. listopada primili smo donaciju Lidl-a, prehrambenih proizvoda u vrijednosti 5.000,00 kn, koju nam je uručio predstavnik tvrtke Lidl Hrvatska gospodin Ivan Stepić u okviru donacijskog programa „Više za zajednicu“. Da se donacija dodijeli upravo nama, zaslužne su Cecilija Tomić i Spomenka Vukšan, djelatnice Lidla u Đurđevcu, koje su predložile našu udrugu za donaciju.
Donacijskim programom „Više za zajednicu“ Lidl Hrvatska pomaže neprofitnim organizacijama, udrugama i ustanovama diljem Hrvatske.U programu sudjeluju svi zaposlenici, njih oko 1.700, iz svih trgovina Lidl-a na području Hrvatske tako što predlažu potencijalne primatelje donacija u sredinama u kojima žive i rade i koje najbolje poznaju. Zaposlenici daju svoje prijedloge, a nakon toga stručno Lidl-ovo Povjerenstvo donosi odluku o tome kome će pomoći, pri čemu prednost imaju udruge i ustanove koje se bave dobrobiti i zdravljem djece te koje svojim radom i zalaganjem doprinose društvenoj zajednici. Tako će i ove godine, prema riječima gospodina Ivana Stepić, biti podijeljeno 80-tak donacija.
Ova donacija pomoći će nam u uspješnijem provođenju aktivnosti i realizaciji projekata, stoga zahvaljujemo tvrtki Lidl Hrvatska i njihovim djelatnicama koje su prepoznale naš rad.
Kristinka Štefan, predsjednica
Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content