Novosti

Đurđevac ima troje prvaka sjeverozapadne Hrvatske u karateu

Na održanom prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske u karateu, ove subote, domaćin KK Đurđevac ponovno se dokazao kao vrlo dobar organizator te još bolji suparnik klubovima iz regije. Na natjecanju koje je trajalo 5 sati i na kojem je nastupilo 211 natjecatelja iz čitave sjeverozapadne Hrvatske klub je više nego nadmoćno osvojio tri zlatne medalje u kategorijama učenici borbe -34 kg, učenici borbe -38 kg, te učenice -32 kg. Zlatom su se, redosljedom kako je navedeno, okitili Ivan Tomica, Dorian Mujić i Ema Juričić. Naši prvaci su do svojih medalja došli kroz niz besprijekorno odrađenih borbi. Fizički vrlo dobro pripremljeni uspjeli su u djela provesti taktičke zamisli svojih trenera pokraj borilišta i time su još jednom postigli da im konkurencija gleda u leđa, sada već kroz cijeli niz natjecanja na kojima su nastupili. Osim ponosnih prvaka, medalje za nimalo lošija druga mjesta su osvojili Lara Hodalić u kategoriji učenice – 40 kg i Marta Rep u kategoriji mlađe kadetkinje -50 kg, a manjak sportske sreće u osvajanju brončanih medalja pratio je Tea Jeftimova (kadeti -70kg), Niku Fusića (učenici -30 kg) te Mariju Leonoru Račan (učenice -44kg).

Bezrezervnom podrškom svojih najmilijih s tribina te idiličnom i složnom atmosferom u Klubu, karate klub Đurđevac je još jednom dokazao kako karate može ići uz bok mnogo masovnijim i razvikanijim sportovima u gradu i županiji, a svojim rezultatima su to i dokazali!

Prvenstvo SZ Hrvatske u karateu svojim prisustvom su uveličali zamjenica gradonačelnika Marijana Markešić i dožupan Ivan Pal koji je ujedno i otvorio prvenstvo. Također, Klub se zahvaljuje ravnatelju Osnovne škole Grgura Karlovčana, gosp. Marijanu Vinkoviću, mesnoj industriji Kudelić d.o.o. iz Bedenice, pekari DERGEZ D.O.O. iz Podravskih Sesveta te Podravki d.d. na pomoći u organizaciji prvenstva.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content