Novosti

„Đurđevački graničari“ dominirali na sajmu u Gudovcu

U promociju konjičkoga sporta, a posebice skorašnje đurđevačke Picokijade ovih dana uvelike su se uključili i članovi Konjičkoga kluba „Đurđevački graničari“. Oni su se s Poljoprivredno-gospodarskog sajma iz Gudovca vratili puni pozitivnih dojmova i pohvala, ali i s osvojenim drugim mjestom u kategoriji najljepših konja.

Naime, na sajamskom prostoru Gudovca, u sklopu sajamske priredbe SKOK, odnosno – 5.-tom sajmu konja i opreme za konje, članovi Konjičkog kluba „Đurđevački graničari“ predstavili su se u najljepšem svijetlu i sudjelovali u najvećem broju priredbi na sajmu.

– U suradnji s članovima đurđevačke udruge „Sv. Juraj“, članovi Konjičkog kluba su posjetiteljima Sajma prikazali mini-inačicu Legende o Picokima s ciljem najave Picokijade 2013. Publika je bila oduševljena viđenim i sve je naše glumce nagradila velikim aplauzom. Osim toga naši su članovi u organizaciji Hrvatskog saveza konjičkog turizma (čiji je KK „Đurđevački graničari“ član) sudjelovali uspješno i u konjičkim igrama. Naši konjanici Davor Rumek i Ivana Županić sa svojim frizijskim kobilama sudjelovali u prikazu horse agility-a. Isto tako svoje prekrasne konje iz kolekcije hrvatskog toplokrvnjaka na sajmu su predstavili  Marko Fusić (kobila Lasta), Marko Horvat (kobila Annabell), Matija Šerbeđija (kobila Kaskavela sa ženskim ždrebetom), u kolekciji frizijaca Davor Rumek (kobila Dorien), Ivana Županić (kobila Frouk), a u kolekciji paint konja, Ivana Nikša (pastuh Latino Mc Skippy), ističe zadovoljna Ivana Nikša, predsjednica Konjičkog kluba „Đurđevački graničari“, posebno ponosna što je ovaj đurđevački Klub ima i najljepše konje.

Cijeli članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content