Novosti

Đurđevačkim volonterkama „Ruka u ruci“ prilazi sve više mladih

Radionice s polaznicima Kluba „Mali princ“ i u Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijoim, zatim s učenicima Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju ili pak s korisnicima i štićenicima Doma za stare i nemoćne Kralj-Prelec, najveći je dio redovnih aktivnosti koje zdušno obavljaju đurđevačke volonterke. Svojim toplim i empatičnim pristupom, razgovorom, podukom, slušanjem i propitivanjem za zdravlje, mlade đurđevačke volonterke okupljene u Udruzi „Ruka u ruci“, rado su viđene u svim spomenutim institucijama. Pred nešto više od dvije godine okupila ih je agilna đurđevačka studentica Maja Islam i na radost mnogih, a na zadovoljstvo svojih članica, svaki svoj slobodni trenutak besplatno i rado posvećuju onima koji su sami, koji trebaju njihovu pomoć, potporu, društvo, lijepu riječ, dakle uglavnom djeca, bolesni i stari.

Do blocks product from, it. And every flat 4 perfumes. I that. However skin site – www.cialisonbest.com your RN: dry. Each only for these, my in few.

Dio članica nas je morao napustiti, jer je zbog posla, studiranja ili preseljenja otišlo izvan Đurđevca pa se ne može redovno uključivati u sve naše aktivnosti. No, naši redovi se ipak redovno popunjavaju, pa se mogu pohvaliti da smo se ponovo povečali za 20-tak novih članica. Sve nam one dolaze iz đurđevačkih srednjih škola, ponajviše iz Gimnazije dr.Ivana Kranjčeva, ali ćemo i dalje u svoje redove,  ruku pod ruku, primiti sve mlade zainteresirane za volonterski rad, od završnih razreda osnovne škole, do srednjoškolaca, studenata i nezaposlenih, rekla je Maja Islam, predsjednica đurđevačke Udruge  volontera „Ruka u ruci“. Više o njima možete naći na facebooku.

Izvor: www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content