Novosti

Ekipe iz Podravine u vodstvu

Prvi vikend srpnja održano je 3. i 4. kolo je Hrvatske Bass liga na jezeru Crkveni Bok. Jezero je stari tok rijeke Save uz selo Crkveni Bok nedaleko grada Sunje. Izbor te vode za održavanje Hrvatske lige pokazao se odličnim jer trenutno tamo ima najviše ribe koja se boduje u Hrvatskoj. Boduje se samo pastrvski grgeč ili bass. Sve ekipe na natjecanju su bez problema ulovile pet riba u mjeri koje su ulazile u bodovanje.
U 3. kolu najbolji rezultat ostvarile su ekipe 1.mjesto  Podravka – Bumble lure iz  Koprivnice (Kalinić / Štefek) sa ulovljenih 4270 gr ribe,  2. mjesto Jezera Bedekovčina – DP Tunning iz Bedekovčine (Pecigoš / Maslić) sa 4130 grama ribe i treće  Picok 2 iz Đurđevca (Bojčuk/ Novak) sa 3870 grama ulovljene ribe.
U 4. kolu najbolji rezultat ostvarile su ekipe 1. mjesto Jezera Bedekovčina – DP Tunning iz Bedekovčine (Pecigoš / Maslić) sa 3160 grama ribe, 2.mjesto Piškor Zagreb ( Jambrešić / Kovačiček) sa 3020 grama
ribe i 3. mjesto Podravka – Bumble lure iz  Koprivnice (Kalinić / Štefek) sa ulovljenih 3010 gr ribe.
Ukupno nakon 4. kola u vodstvu je ekipa Jezera Bedekovčina – DP Tunning iz Bedekovčine (Pecigoš / Maslić) sa 12,50 bodova, na drugom mjestu nalazi se Picok 1 iz Đurđevca (Klarić / Jozek) sa 18 bodova i na trečem Picok 2 iz Đurđevca (Bojčuk/ Novak) san 20, 50 bodova.
Nakon nekoliko sezona dominacije ekipa La Ban Peteranec nalazi se na 8.mjestu lige sa 25. bodova. Sve ekipe su i dalje u prilici plasirati se na prva tri mjesta koja vode u reprezentaciju Hrvatske. Zadnja dva kola održavaju se na istoj lokaciji sredinom rujna.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content