Novosti

FAŠENK V KALNOVCU 2014.

U organizaciji OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac i Dječjeg vrtić Bubamara Kalinovac ovogodišnji tradicionalni FAŠENK V KALNOVCU 2014. održat će se u nedjelju, 2. ožujka 2014. godine u 14,00 sati okupljanjem ispred škole, tradicionalnom povorkom oko crkve i predstavljanjem svake skupine na školskom trgu. Topli čaj i krafne za sve sudionike fašenka pripremit će vrijedno osoblje vrtića i škole koji će biti posluženi za svaku skupinu odmah nakon nastupa u holu škole.

Mole se roditelji predškolske djece da nas nakon male okrepe u školi na drugom izlazu iz škole preuzmu svoje dijete od odgajateljica i nastave dalje uživati u karnevalu.

Svim ljubiteljima karnevala predstavit će se dvije skupine djece predškolske dobi zajedno sa odgajateljicama i učenici od 1. do 8. razreda osnovne škole sa učiteljima. Kako bi svi sudionici uistinu uživali u fašenku, odlučeno je da će ove godini svi biti nagrađeni slatkim paketićima koje je osigurala Općina Kalinovac.

Za dobar fašenski ugođaj i veselje, za sve ljubitelje karnevala pobrinut će se voditelji programa, odgojiteljica Jasna Kanić i pedagoginja Katarina Đurinović.

Dođite u što većem broju na Fašenk v Kalnovcu 2014.!

SVI STE POZVANI!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content