Novosti

Godinu dana „Narcisa“, jedne od najaktivnijih đurđevačkih udruga

Đurđevačke „Narcise“ članice Udruge žena s bolestima dojke, koje okupljaju 60-tak žena Grada Đurđevca i općina durđevačke Podravine, jučer su održale svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Bila je to njihova prva godišnjica rada koju su im došle čestitati i zajednički obilježiti predstavnice svih đurđevačkih ženskih udruga, ali i nekoliko njih  s područja susjednih županija, te prijateljskih udruga žena s bolestima dojke iz Koprivnice i Križevaca, Nade i Agate.

Čestitke za izvrstan jednogodišnji rad i želje za zdravljem uputila su im, u ime Grada Đurđevca zamjenica gradonačelnika Marijana Markešić, a u ime Županije, županijska vijećnica i predsjednica županijskoga Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić, te druge.
Vrlo temeljito pripremljeno izvješće o radu, a koje je podnijela njihova predsjednica Katarina Sokač, potvrdilo se da je to, unatoč oslabljenom zdravlju njenih članica, bila jedna od najaktivnijih đurđevačkih udruga. Uz pripomoć svojih pridruženih članica i volonterki „Narcise“ su svaki mjesec prošle godine imala po jednu akciju humanitarnog, edukativnog ili kreativnog karaktera, da su u njima surađivale sa svim gradskim udrugama, te da su se ponajviše brinule za svoje bolesne članice.

Cijelu članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content