Novosti

Godišnja skupština i posveta barjaka DVD-a Delovi

U subotu, 8. ožujka 2014. godine, održana je godišnja Skupština DVD-a Delovi i posveta vatrogasnog barjaka. Svečanost je započela postrojavanjem i odlaskom do kumova barjaka, obitelji Plantak nakon čega je služena Sveta misa na kojoj je župnik Benko posvetio vatrogasni barjak DVD-a Delovi.
Predsjednik DVD-a Delovi, Dražen Grašić otvorio je skupštinu i pozdravio sve prisutne te predao glavnu riječ Anđelku Plantaku, voditelju skupštine. Izvještaje za prošlu godinu podnijeli su tajnik, zapovjednik, blagajnik i Nadzorni odbor, a sva izvješća su jednoglasno prihvaćena. U planu rada za 2014. godinu kao glavni cilj istaknuta je izgradnja spremišta za cisternu, uređenje okoliša oko doma i obilježavanje sv. Florijana.
Svečanosti su nazočili brojni uzvanici: načelnik općine Novigrad Podravski Mladen Mađer, potpredsjednik VZŽ Ivan Golubić, predsjednik VZO Novigrad Podravski Josip Krajačić, predstavnici DVD-a Novigrad Podravski, Hlebine, Štaglinec i Koprivnički Bregi te KUD-a Delovi i Udruge žena Delovi kao i obitelj Vulić koja je DVD-u Delovi darovala sliku sv. Florijana.
Nakon pozdravnih riječi gostiju i čestitki ženama povodom Međunarodnog dana žena, skupština je završena uz zahvalu svima koji su kroz 2013. godinu pratili rad Društva.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content