Novosti

HSS najavljuje novi razvojni ciklus za Đurđevac

U organizaciji Gradske organizacije HSS-a Đurđevac u nedjelju 16. veljače je u Društvenom domu „Mladen Markač“ na Peskima održan skup kojem su kao gosti prisustvovali članovi vodstva stranke predvođeni predsjednikom HSS-a Brankom Hrgom. Prisutan je bio i predsjednik Županijske organizacije i župan Darko Koren, kao i potpredsjednik organizacije za đurđevačko područje Branko Mesarov.
Na skupu se raspravljao o aktualnom radu stranke u Gradu Đurđevcu, te procesima reorganizacije stranke na tom području. Predsjednik organizacije Martin Kranjec najavio je izlazak đurđevačkog HSS-a na predstojeće prijevremene lokalne izbore u koaliciji s HSU-om i HNS-om.
HSS u Đurđevcu na predstojećim izborima, zajedno sa svojim koalicijskim partnerima, očekuje dobar rezultat, a Kranjec je najavio kako se bez ovog koalicijskog bloka u narednom razdoblju neće moći sastaviti gradska vlast.
Očekuje da će građani prepoznati program koalicije, u kojoj se HSS zalaže za novi razvoj grada temeljen na jačanju gospodarstva i revitalizaciji gospodarskih subjekata radi novog zapošljavanja i jačanja gospodarske klime.
HSS Grada Đurđevca se protivi politici dosadašnjeg gradonačelnika prema kojem se razvoj grada temelji na dovozu krupnog otpada iz Zagreba.
U suradnji s HSU-om, HSS u narednom razdoblju planira oživotvoriti izgradnju staračkog doma po modelu kako se to provodi u Križevcima.
Također se planira poboljšati suradnja Grada i Koprivničko-križevačke županije, koja u proteklom mandatu nije funkcionirala. Suradnja sa Županijom u budućnosti garant je za realizaciju novih razvojnih projekata, te njihovu provedbu kroz razne izvore financiranja – EU fondovi i nacionalni izvori financiranja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content