Novosti

Hungarian Open 2014- Međunarodni karate turnir –Budimpešta 18.10.2014

Hungarian Open 2014- Međunarodni karate turnir –Budimpešta 18.10.2014
Dana 18.10.2014 u Budimpešti se održao međunarodni karate turnir Hungarian Open na kojem je nastupilo 670 natjecatelja iz 6 zemalja (Mađarska, Hrvatska, Crna Gora, Rusija, Srbija i Rumunjska).
Na ovom turniru nastupili smo sa 6 naših natjecatelja koji su u nimalo lakoj konkurenciji donijeli kući 2 zlatne, 1 srebrnu i 1 brončanu medalju. Zanimljiv je i podatak da smo kao klub sa 4 osvojena odličja bodovno zauzeli visoko 15. mjesto od ukupno 42 kluba koji su sudjelovali na turniru ili da bude još interesantnije po broju osvojenih zlatnih medalja pozicionirali smo se na 11. mjestu što govori o tome da se u klubu stvaraju generacije izvrsnih karatista koji svojim nastupima postaju prepoznatljiv brand našeg grada i izvan granica Hrvatske.
Ema Juričić je još jednom potvrdila izvrsnu formu osvojivši 1. mjesto u kategoriji učenica do 40kg savladavši tri svoje protivnice bez ijednog izgubljenog poena. Marla Ana Hrpalo je također bila izvrsna osvojivši 1. mjesto u kategoriji mlađih učenica do 32kg dok je Ema Čorba u kategoriji učenica do 32kg osvojila 2. mjesto pobijedivši 3 natjecateljice i na kraju u finalnoj borbi nakon izjednačenog rezultata 2:2 gubi odlukom sudaca 4:1 od domaće natjecateljice. Lana Hrvoić je u kategoriji mlađih učenica iznad 32kg osvojila 3. mjesto.
Za naš klub nastupili su još Gordan Pecikozić i Mateja Prevedan.
Sa našim natjecateljima bio je trener Nikola Kopričanec koji je izrazito zadovoljan prikazanim borbama i osvojenim odličjima jer većini natjecatelja ovo je bio prvi izlazak izvan granica naše domovine.
Čestitamo još jednom na osvojenim odličjima i vrlo smo ponosni na svoje najmlađe natjecatelje koji svojim upornim radom i rezultatima pokazuju da pripadaju u sam vrh karate sporta svoje generacije.
Nakon odlično odrađenog turnira ostatak dana iskoristili smo za izlet kako bi razgledali Budimpeštu.
Sljedeće natjecanje nas očekuje 25.10. u Daruvaru na 14. Karate Darfestu, a fotografije sa natjecanja u Budimpešti možete vidjeti u albumu na Facebook stranicama Karate kluba Đurđevac.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content