Novosti

Izložba povodom Dana žena s fotografijama Željka Cara

“Žene u ruralnom razvoju Hrvatske”, naziv je zložbe koja nakon Zagreba, Otočca i Vukovara, u petak, 8. ožujka, na Međunarodni dan žena dolazi u Đurđevac. Izložba, koja će po svemu biti u znaku Željka Cara, našeg najtrofejnijeg umjetničkog fotografa, prigodni je poklon uz Dan žena županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Njeno je otvorenje s prigodnim bogatim programom i zanimljivim sadržajima predviđeno za 18 sati u galeriji Centar 2 u đurđevačkom Domu kulture.

– Na izložbi “Žene u ruralnom razvoju Hrvatske” sudjeluje i Željko Car, koji je kandidirao četiri svoje fotografije, koje su, kao i svi njegovi radovi vrhunske umjetničke vrijednosti, sve uvrštene u izložbu. Jedna je uz to (pralja na dravskom rukavcu) izabrana među 12 najboljih za kalendar GTF-a za 2013. godinu, a koji je distribuiran diljem EU, pojasnila je Verica Rupčić, predsjednica Povjerenstva i inicijatorica izložbe u Đurđevcu, kojom će se, kako ističe, na prigodan način obilježiti i Međunarodni dan žena i tako odati priznanje svim ženama, a posebno ženama, koje doprinose ruralnom razvoju Hrvatske.

Cijeli članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content