Novosti

KARATE KLUB ĐURĐEVAC

Ovog vikenda u Jastrebarskom je održano prvenstvo Hrvatske u borbama za ml.učenike/ml. učenice, učenike/učenice i mlađe kadete/ml. kadetkinje.
Na natjecanju je u oba dana nastupilo preko 500 mladih boraca iz 73 kluba.
U subotu smo nastupili sa 6 naših karatista, a najuspješnija je bila Ema Juričić koja je u kategoriji učenica -40 kg osvojila 1.mjesto pobijedivši 4 borbe te tako osvojila titulu prvakinje Hrvatske.
Brončanu medalju osvojili su Ema Čorba u kategoriji učenice -32kg i Jan Posavac u kategoriji učenika +46kg.
Gordan Pecikozić je zauzeo visoko 7. mjesto u kategoriji učenika -38kg dok su Lara Hodalić i Mateja Prevedan nažalost ostale bez plasmana u svojim kategorijama izgubivši prve borbe.
Nedjelja je bila rezervirana za nastup mlađih učenika/mlađih učenica te mlađih kadeta/mlađih kadetkinja te smo taj dan nastupili isto sa 6 naših karatista, a najuspješnija je bila Lana Hrvoić koja je postala viceprvakinja Hrvatske osvojivši srebro u kategoriji mlađih učenica +36 kg.
Također smo ponosni i na naše osvajače brončanih medalja, a to su redom:
– Marla Ana Hrpalo u kategoriji ml. učenice -32kg,
– Ina Posavac u kategoriji ml. učenice -36kg,
– Ivan Juričić u kategoriji ml. učenika -30kg i
– Ema Juričić koja je u nedjelju imala još jedan nastup u višoj starosnoj kategoriji gdje je isto tako ostvarila odličan uspjeh osvojivši brončanu medalju u kategoriji ml. kadetkinje -40kg.
Valerio Prevedan je također bio odličan i zauzeo visoko 5. mjesto u kategoriji mlađih učenika -30kg.
Veliku podršku našim natjecateljima sa tribina davali su roditelji dok su uz naše natjecatelje bili treneri Nikola Kopričanec, Teo Jeftimov i Luka Cestar koji nam se nakon godine dana života i treniranja u Zagrebu napokon vratio u klub te nam time dao dodatnu snagu i motiv za osvajanje medalja.
Ovo je još jedan veliki uspjeh za naš klub i za naš Grad te smo izuzetno ponosni na naše osvajače medalja i na naše trenere te im uprava kluba svima još jednom čestita na ovim izvrsnim rezultatima.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content