Novosti

Karatisti nastupili na 6. Memorijalnom karate turniru u Ivancu

Karatisti Đurđevca nastupili su na 6. Memorijalnom karate turniru u Ivancu u čast poginulim braniteljima gdje je nastupilo 180 natjecatelja iz 20 klubova RH te se vratili kući sa 6 medalja, od toga 3 zlatne, 2 srebrne i 1 brončanom. U ime Grada Ivanca, turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Branko Putarek te uputio izraze zahvalnosti karate klubovima što ovakvim velikim sportskim manifestacijama njeguju uspomenu na branitelje i Domovinski rat.

Zlatne medalje za Đurđevac osvojile su Ema Juričić u kategoriji mlađih učenica do 34 kg i u kategoriji učenica do 36 kg te Mateja Prevedan u kategoriji učenice “B” do 26 kg. Dvije srebrne medalje osvojio je Gordan Pecikozić u kategoriji mlađih učenika do 34 kg i učenika “B” do 35 kg, a brončanu medalju osvojio je Jan Posavec u kategoriji učenika “B” do 45 kg. Lana Hrvoić u kategoriji mlađih učenica “B” do 30 kg ostala je bez plasmana.

Spomenut ćemo i kako je ovaj turnir bio prvo službeno natjecanje Lane Hrvoić i Jana Posavca te je klub iznimno ponosan na njihovu hrabrost koju su pokazali na turniru kao i na sve ostale članove kluba koji su nastupili.

Mlade karatiste Karate kluba Đurđevac i ovog je puta vodio trener Nikola Kopričanec dok je Luka Cestar bio u ulozi suca.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content