Novosti

Koliko su žene zastupljene na čelu raznih organizacija?

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova nositeljica je EU Progress-projekta „Uklanjanje staklenog labirinta – jednakost prilika u pristupu pozicijama ekonomskog odlučivanja u Hrvatskoj˝. U sklopu prve faze projekta provedeno je istraživanje o zastupljenosti žena i muškaraca na upravljačkim i rukovodećim pozicijama u 500 najznačajnijih trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj.
Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Republike Hrvatske u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije poziva Vas na predstavljanje rezultata istraživanja.
PREDSTAVLJANJE REZULTATA ODRŽAT ĆE SE
12. lipnja 2014. (četvrtak)
U zgradi Koprivničko-križevačke županije (soba 28/1)
u 14:00 sati
Nemčićeva 5, Koprivnica
Nakon predstavljanja rezultata kratko će se raspravljati o glavnim zaključcima i nalazima istraživanja kojim otvaramo prostor za osvještavanje o uravnoteženoj rodnoj zastupljenosti u ekonomskom odlučivanju i važnosti koju ona ima za trgovačka društva kao tržišne aktere, ukazujemo na moguće razloge zbog kojih ta uravnoteženost nije ostvarena te pokazujemo dobre smjernice i načine kojima bi se uravnotežena zastupljenost postizala.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content