Novosti

Koprivničko-križevačka županija financira školu plivanja

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren potpisao je u utorak 25. veljače s direktoricom poduzeća Trg d.o.o. Koprivnica Martinom Golčić Ugovor o provedbi i financiranju obuke neplivača za učenike osnovnih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija.
Škola plivanja na Gradskim bazenima „Cerine“ održavat će se u trajanju od 20 sati za 551 učenika trećih razreda iz 17 županijskih osnovnih škola. Cjelokupna cijena ovog programa po učeniku iznosi 285,00 kuna, od čega Županije sufinancira 163,00 kune kao i prijevoz učenika do bazena. Program traje od 2008. godine u kontinuitetu, a provodi ga Udruga kineziologa. Na potpisivanju Ugovora bio je prisutan zamjenik župana Ivan Pal, pročelnica Branka Cuki, tajnik Udruge Hrvoje Kodrić te stručna suradnica za marketing, prodaju i trgovinu Trg-a Petra Bijač.
Župan Koren je izrazio zadovoljstvo odličnom suradnjom s tvrtkom Trg d.o.o. i Udrugom kineziologa obzirom da program obuke neplivača više nije dio obaveznog curiculuma u školstvu. Bitno je naglasiti da je samo prošle godine ovim programom gotovo 90% mališana proplivalo i time savladalo važnu motoričku vještinu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content