Novosti

Krenule pješice iz Đurđevca u Varaždin i – pobijedile

Od devet videa koje su kandidati stavili na facebook stranicu Špancifesta, pobjedu su odnijele djevojke iz Đurđevca. Njihov video snimo je Dinko Šimac, a u njemu šest djevojaka hoda od Đurđevca do Varaždina pjevajući pjesmu o Špancirfestu.

Završio Špancirfestov video natječaj 60 sekundi za 10 dana zabave. Od devet videa koje su kandidati stavili na facebook stranicu Špancifesta, pobjedu su odnijele i 15 festivalskih ulaznica za MTV pozornicu na Starom gradu u Varaždinu osvojile djevojke iz Đurđevca. Njihov video snimio je Dinko Šimac, a u njemu Alana Poe, Ela Ban, Matea Sabolić, Gloria Markač, Lana Bogojević i Jelena Končar hodajući do Varaždina pjevaju pjesmu o Špancirfestu.

Drugo mjesto i 10 festivalskih ulaznica osvojili su Andrea Gredelj, Dora Gredelj, Robert Sokač i Bojan Sokač koji su snimili video u kojem u polju kukuruza poljoprivrednik sreće vanzemaljca koji traži put do Špancirfesta.

Na treće mjesto plasirao se animirani filmić u kojem vanzemaljci s dalekozorom traže zabavno mjesto gdje će sletjeti. Kad već skoro odustanu, ugledaju vatromet nad Varaždinom. Špancirfest je tek počeo i oni uživaju u svim sadržajima koje festival nudi. Paket od pet ulaznica osvojili su mladi autori ovog videa Dora Ivančan, Borna Radulović i Dominik Pavešić.

Ostali sudionici nagrađeni su za svoj trud sa dvije festivalske ulaznice.

Svi sudionici natječaja uspjeli su dočarati atmosferu Špancirfesta, a od kratkih filmova koji su poslani na natječaj neki su bili igrani, neki animirani , a neki su kombinirali i jedno i drugo. Prilikom odabira najboljih žiri je uzeo u obzir i reakcije fanova na stranici Špancirfesta na Facebooku.

Video pogledajte OVDJE.

Vijest: www.vecernji.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content