Novosti

LUMINI – cvjetni sajam

Ne propustite rapsodiju cvijeća 6., 7. i 8. lipnja, uz nastupe tamburaša i plesača

Divan proljetni vikend kao stvoren je za druženje u Lumini centru koji će 6.,7. i 8. lipnja pokazati svu svoju raskoš velikom ponudom raznolikog cvijeća, sadnica, presadnica i dekorativnog bilja.

Proizvođači iz područja Varaždinske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije te veliki broj proizvođača iz ludbreškog kraja pripremili su svoje cvijeće, sadnice i dekorativno bilje koje će tri dana izlagati u Lumini centru i prirediti pravi cvjetni spektakl koji će zasigurno mnoge svojim mirisom i izgledom ostaviti bez daha.

Na sajmu će sudjelovati i srednja škola „Arboretum Opeka“ iz Marčana koja je 1958. godine osnovana kao vrtlarska školaupravozbogblizinepoznatogarboretuma kojiidanasljepotomibogatstvombiljnihvrstaoduševljavabrojneposjetioce, aujednosluži ikaoučionicanaotvorenomebudućimcvjećarima ivrtlarima.

Osim pravog cvjetnog melema za oči, Lumini centar se pobrinuo i za glazbeni dio kako bi sva osjetila uživala u opuštajućem vikendu uz bogati zabavni program. Tako će u petak, 6. lipnja i subotu 7. lipnja od 18:00 sati sve posjetioce Lumini centra zabavljati tamburaški sastav Taliri dok je nedjelja, 8. lipnja od 17 sati rezervirana za ples nastupom plesača iz Univerzalnog plesnog studija Feel. Pod vodstvom voditeljice Romane Ratkaj bit će održana i kreativna plesna radionica show dance-a, break dance-a i hip hop-a u kojoj se mogu okušati svi klinci i klinceze i otkriti svoj skriveni plesni talent. Također, klinci će moći obaviti predbilježbe za jesenski upis u Univerzalni plesni studio Feel, a najbolji mali plesači bit će nagrađeni s mjesec dana besplatnog treninga.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content