Novosti

MANA moda dolazi u Đurđevac


MANA moda d.o.o. otvara svoja vrata i u Đurđevcu!

Ova europska robna marka odjeće slijedi modne trendove talijanskih i francuskih modnih dizajnera, a sve kolekcije izrađene su od kvalitetnih materijala u uvijek novim paletama boja i uzoraka. MANA nudi kolekcije ženske, muške i dječje mode, odnosno odjeću za cijelu obitelj i to pod markom koja jamči stalnu kvalitetu po vrlo razumnim cijenama. U asortimanu MANA-e nalaze se modeli za elegantno odijevanje, casual program, sportski program, donje rublje, čarape, posteljno rublje kao i cjelokupni dječji i baby program.

Osim toga, MANA-ine kolekcije širokog su raspona veličina tako da osobe standardnih konfekcijskih mjera mogu lako pronaći brojeve upravo za sebe, a riječ je o proizvodima odličnog omjera cijena i kvalitete.

Modelima i oblikovanjem dječje odjeće MANA se trudi udovoljiti najmlađima, ali i najzahtjevnijim teenagerima. MANA-ina dječja odjeća praktična je i trajna, izrađena je od materijala koji omogućuju slobodno kretanje i jednostavna je za održavanje.

Novost u trgovinama MANA je asortiman odjeće za trudnice. Namijenjena je svim trudnicama koje žele elegantne, udobne i lijepe modele trudničke odjeće.

Sve kolekcije modne marke MANA imaju tri glavne odlike, a to su kvalitetni materijali, atraktivni krojevi i nevjerojatno povoljna cijena.

MANA je već poznata po svojim akcijama i pogodnostima koje se brzo izmjenjuju, a s ciljem pružanja kupcima mogućnost kupnje po povoljnijoj cijeni artikala koji su potrebni zbog sezonskih potreba ili asortimana koji se veže uz pojedine blagdane.

Kako bi kupcima omogućila još povoljnije uvjete, MANA je na hrvatsko tržište uvela MANA klub program, a riječ je o kartici kojom se ostvaruje nekoliko pogodnosti:

  • Korisnici kartice putem SMS poruke prvi dobivaju obavijest o novim akcijama i pogodnostima
  • Svaka kupnja donosi nagradne bodove koji se tromjesečno zbrajaju, a ukoliko kupac prijeđe nagradni prag, ostvaruje popust na artikl po izboru (pravila MANA kluba nalaze se na web stranici: www.mana.hr)
  • Karticu može zatražiti svaka punoljetna osoba, potpuno je besplatna, dobiva se odmah po ispunjenju pristupnice te korištenje iste ne podliježe bilo kakvim obvezama za kupnju.

Također, na prodajnim mjestima MANA-e moguće je zatražiti i poklon bon kao mogućnost darivanja vaše drage osobe bez dileme oko odabira konfekcijskih odabira i stilova.

Nova poslovnica MANA trgovine otvorit će se ovog četvrtka, 03. listopada 2013. na Trgu sv. Jurja u Poslovnom centru u Đurđevcu u 8 sati! Na dan otvorenja MANA će svojim kupcima pokloniti popust od 20 % na cijeli asortiman! Prvih 50 kupaca u MANA-i će biti nagrađeno, a za iznose veće od 300 kuna MANA vas nagrađuje majicom!

Radno vrijeme trgovine u Đurđevcu će biti radnim danom 08,00 do 20,00 sati , a subotom od 08,00 do 15,00 sati!

Vidimo se na otvorenju!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content