Novosti

Mesnica Ravlić dolazi u Đurđevac

U četvrtak, 14. studenog 2013. na Gradskoj tržnici u Đurđevcu svoju će mesnicu otvoriti prestižna osječka tvrtka Mesna industrija Ravlić d.o.o.

Poduzeće Ravlić svoj je razvojni put započelo davne 1960. godine, a poslovnica u Đurđevcu će biti 29. poslovnica s vrhunskim proizvodima prema tradicionalnim receptima koji su se u obitelji prenašali s generacije na generaciju.

Poduzeće Ravlić orijentirano je stvaranju maksimalne kvalitete za svoje kupce, a u ponudi mesnice Ravlić kupci će svakodnevno moći pronaći kvalitetno svježe meso koje obuhvaća svinjetinu, junetinu, teletinu, janjetinu i odojke te veliki broj tradicionalnih slavonskih mesnih proizvoda kao što su domaće slavonske kobasice, slavonski kulen, kulen ravni, dimljena panceta i ostali. Osim tradicionalnih proizvoda, tu su i hrenovke, safalade, pučke i kranjske kobasice, mortadela, pariška, tirolska i šokačka kobasica, paštete te pečeni i dimljeni proizvodi. Uz Ravlić proizvode, u mesnicama ćete moći pronaći svježu piletinu i puretinu te sireve i razne namirnice za pripremu zdravog i cjelovitog obiteljskog objeda.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content