Novosti

Mladost Molve prvak 1. ŽNL seniori – Mladost Molve prvak lige – juniori

Ne znam ni sam kojim riječima da opišem to veselje, ali i tugu kod pojedinih dušebrižnika. Neću ponavljati, ali na početku nitko nije vjerovao da smo sposobni kao uprava doći do tih rezultata. Igrači su ti koji su najviše zaslužni zajedno s trenerima Stankom Kokšom i Ivicom Cenkovčanom, ja im se još jednom zahvaljujem u svoje osobno ime i u ime cijele uprave. Moram se zahvalit općini Molve koja nas je financijski pratila i sponzorima koji su pomogli svojim donacijama za organizaciju i proslavu prvaka. Još jednom hvala svima.
Moram malo istaći statistike: seniori – 30 utakmica, 22 pobjede, 5 nerješenih i samo 3 poraza uz gol razliku 70-23 i osvojen 71 bod. Ja ove podatke neću hvaliti niti veličati već ih vi čitatelji sami prokomentirajte te ocijenite rad uprave, trenera, a posebno mene kao tajnika. Juniori 11 utakmica, 10 pobjeda, 0 nerješenih i 1 poraz uz gol razliku 54:5 i osvojeno 30 bodova. Što tu reči osim bravo juniori, dupla kruna nakon dugih niza godina stigla je u Molve. Bravo dečki!
Molvarski pioniri završili su na posljednjem mjestu bez osvojenog boda, ali moram napomenuti da smo nastupali s daleko najmlađom ekipom koja će sigurno u narednim sezonama imati više uspjeha jer je polovica dječaka ulazno godište samo trebaju i dalje nastavit trenirati i rezultati će dolaziti. Ekipu je vodio Zlatko Vindić. Najmlađa ekipa koja se takmičila odnosno sudjelovala u Ligi – piceka koja je brojila 12 klubova, tu bodovi nisu bili imperativ, ali nakon svake pobjede veselje, a nakon poraza tuga, ali tako je u svakom sportu, netko mora pobijediti ili je rezultat nebitan. S dječacima je radio Ivica Cenkovčan i njemu hvala na njegovom odricanju i radu u klubu dugi niz godina. Naša najmlađa ekipa pilića pod budnim okom trenera Dragutina Kokše trenirala, igrala se, zabavljala i malo putovala po turnirima. Treneru Kokši također hvala na odricanju i radu također duži niz godina. Moram napomenuti da ovom prilikom financijsko stanje neću spominjati jer još nemamo čistu situaciju, ali se nadam da ćemo sve riješiti do početka priprema za novu sezonu koju bi trebali započeti u novoosnovanoj ligi BJ-VT-KC-KŽ. Na kraju još jednom čestitke svim igračima i trenerima na postignutim rezultatima, navijačima, upravi, a posebno Općini koja nas je pratila.
Sportski pozdrav!
Tajnik: Zlatko Vindić

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content