Novosti

Multimedijalna izložba ‘ŽERAVICA 3:The Mystyc u Muzeju Grada Đurđevca

Muzej Grada Đurđevca nakon dobro posjećene izložbe mladih umjetnika, studenata Akademije likovnih umjetnosti iz Zagreba, u svojim galerijskim prostorima priprema zanimljivu izložbu čije će otvorenje biti u petak, 13.3.2015. u 19 sati.
Multimedijalna izložba „ŽERAVICA 3: The Mystyc (3plle Tunnel)“ najnoviji je nastavak višegodišnjeg umjetničkog projekta („Žeravica: Adieu,mon ami“,“Žeravica 2: pepeo“),održanih prethodno u Galeriji Kordić u Velikoj Gorici i Gradskom Muzeju Bjelovar, prije 14,odnosno 12 godina.
Temeljna je ideja „Žeravice“ svojevrsna neopterećenost i određeni oblik otpora uvriježenim nametnutim obrascima i pravilima funkcioniranja u umjetničkom svijetu,koji često zapravo kastriraju nesputanu kreativnost.
Konstantna druženja i razmjene info-a eminentnih hrvatskih umjetnika i njihovih internacionalnih gostiju platforma su za ovo najnovije propitivanje vječnih međuodnosa forme i sadržaja(kako formalnih materijalno-fizičkih,tako i onih idejno-koncepcijskih..),a s najvećim naglaskom na onome najvažnijem-pozitivnoj međuljudskoj komunikaciji i suradnji bez granica!
Multimedijalni projekt sastoji se od tradicionalnih medija poput slike,crteža,fotografije,preko instalacije,videa i preformansa, web-arta itd…)
Muzej Grada Đurđevca s veseljem Vas očekuje!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content