NovostiPartner

NAGRADNA IGRA – SLOGA PODRAVSKA TRGOVINA

Bliži se i taj dan! Tradicionalna nagradna igra Sloga Podravske Trgovine „ S KIOM RIO U NOVU GODINU“ približila se samom kraju! Preostalo je još samo izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada!
Najsretnija dobitnica ili dobitnik postat će vlasnik automobila KIA RIO 1.25 CVVT FUN dok se među ostalim nagradama nalaze još i 5x NOTEBOOK LENOVO G575GC Brazos E300+M1, zatim 5x Robnih bonova 1000 kn i 10x TV 32″ VIVAX IMAGO TV-3250!
Velika nagradna igra održavala se u svim maloprodajnim objektima Sloga Podravske trgovine u vremenskom periodu od 1. travnja 2012. do 31. prosinca 2012. godine!
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imali su svi građani koji su u razdoblju od 01. travnja do 31. prosinca 2012. u bilo kojoj prodavaonici priređivača na području Republike Hrvatske kupili robu u vrijednosti od 50 kn i više, jednokratno. Na računu je također morao biti minimalno po jedan proizvod od 3 različitih sponzora nagradne igre (popis svih sponzora bio je izvješen u svim prodajnim mjestima Sloga Podravske trgovine). Kupci su na poleđini fotokopije računa čitko ispisivali ime, prezime, adresu i telefon te račun ubacili u kutiju za nagradno izvlačenje.
Izvlačenje će se održati u subotu 5. siječnja 2013. godine ispred Robne kuće u Đurđevcu s početkom u 14 sati, a prijenos nagradne igre moći ćete pratiti uživo na valovima Podravskog radija!

Detaljnije informacije možete pratiti i na stranicama SLOGE – PODRAVSKE TRGOVINE.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content