Novosti

Naj žena Nadica Ivančan organizirala večer zahvale

Tradicionalnu večer zahvale na obiteljskom imanju Sekuline organizirala je nositeljica lente Naj žene Koprivničko-križevačke županije za 2015. godine na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije Nadica Ivančan.
Večeri je prisustvovao općinski načelnik Zdravko Ivančan, koji je naglasio važnost ovog projekta te uz čestitke izrazio i zadovoljstvo što je naj žena iz Molvi pa će se iduće godine Festival održati u općini Molve.U ime Koprivničko-križevačke županije te župana i organizatora Festivala žena iz ruralnog područja nazočne je pozdravila predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić. Zahvalila je naj ženi Nadici Ivančan i njezinoj obitelji za organizaciju večere i druženja, kao i za podršku na Festivalu. Izrazila je zadovoljstvo i zahvalnost svim sudionicama Festivala te naglasila važnost ovoga projekta, kao jedinstvenog za afirmaciju žena naše Županije.

Večeri i druženju su prisustvovale natjecateljice, predsjednica županijske Udruge uzorne seoske žena Ankica Paula Plečić te šira obitelj Ivančanovih i mnoštvo prijatelja.

Za veselu atmosferu su se pobrinuli tamburaši KUD-a Molve.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content