Novosti

Naši karatisti zauzeli četiri peta mjesta na prvenstvu Hrvatske u Biogradu

U subotu i nedjelju, 23. i 24. ožujka 2013. u Biogradu na Moru u Sportskoj dvorani OŠ Biograd održano je Prvenstvo Hrvatske za  učenike, učenice, mlađe kadete i mlađe kadetkinje u borbama. Organizator ovog natjecanja je bio Hrvatski karate savez, a tehnički organizator Karate klub „B“ iz Biograda.

Na natjecanju su sudjelovali svi najbolji karatisti iz cijele Hrvatske i s obzirom da je to državno prvenstvo boduju se osvojena mjesta od 1-8, a naši borci su osvojili četiri 5. mjesta.

Za Karate klub nastupili su:

  • Ema Juričić – učenice -32kg – 5. Mjesto
  • Ema Čorba – učenice -32kg – 5. Mjesto
  • Dora Vidak – učenice -36kg – 5. Mjesto
  • Fabijan Muršić – učenici -46kg – 5. Mjesto
  • Dorian Mujić – učenici -38kg – 8. Mjesto
  • Vilim Muršić – ml. Kadeti -48kg – 8. Mjesto

Rezultat bi bio još bolji ako uzmemo u obzir da smo evidentno oštećeni od strane sudaca u borbama za 3. mjesto koje su imale Ema Juričić i Ema Čorba. Iako bolje od svojih protivnica nažalost naše cure nisu mogle protiv sudaca koji su ne dosudivši nekoliko poena oštetili naše cure u osvajanju odličja.

S obzirom da nam je ovo prvo prvenstvo sa ovom generacijom ne možemo biti nezadovoljni jer ipak su svojim borbama pokazali da pripadaju u sam vrh.

Zahvaljujemo se tvrtkama Haas Dom d.o.o., Ceste d.d. Bjelovar, Avalon d.o.o., Ljekarne Štefanić, Autoelektričar i automehaničar , vl. Mirko Golubić, Sandwich bar Dennis iz Virovitice koji su nam pomogli svojim donacijama i omogućili odlazak na prvenstvo. Sa našim natjecateljima je bio trener Nenad Muršić dok je Luka Cestar bio pozvan kao sudac.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content