Novosti

Natječaj za književnu nagradu “Ivan vitez Trnski”

Društvo hrvatskih književnika, Podravsko-prigorski ogranak i Općina Novigrad Podravski su raspisali natječaj za Književnu nagradu „Ivan vitez Trnski”. Nagrada se dodjeljuje mladim autorima iz Podravine i Prigorja, do 35 godina starosti, i to za najbolji neobjavljeni rukopis, bez obzira na književni žanr. Pobjedniku će se omogućiti ukoričenje rukopisa u knjigu.

Da bi se mogli prijaviti, rukopis mora biti pisan hrvatskim jezikom, kajkavskim ili štokavskim narječjem te mora biti lektoriran. Dobitnik će biti proglašen na književnoj manifestaciji “Dani Ivana viteza Trnskog” koji će se održati krajem svibnja 2014., a knjiga će biti predstavljena javnosti na istoj manifestaciji, ali iduće godine. Prijava treba sadržati tri primjerka rukopisa, biografiju autora, punu adresu i broj telefona, a važno je naglasiti i da se rukopisi ne vraćaju.

Prijavu poslati na adresu: Općina Novigrad Podravski, Trg dr. Franje Tuđmana 4, 48325 Novigrad Podravski, s naznakom: za Natječaj “Ivan vitez Trnski”. Natječaj je otvoren do 13. travnja 2014. godine.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content