Novosti

Ne propustite predavanje Nicka Vujčića u Zagrebu i Rijeci

Izuzetan Nick, koji je rođen bez ruku i nogu, a svojim svjedočanstvima “osvojio” svijet ovu nedjelju, 23.09. govoriti će u zagrebačkom Domu sportova, a u ponedjeljak u riječkoj sportskoj dvorani Zamet.

Nick Vujičić je čovjek koji donosi poruku nade! Rođen bez ruku i nogu, a pun života, entuzijazma i nade koju želi podijeliti s drugima. Milijuni ljudi koji su ga doživjeli kao motivacijskog govornika potvrđuju da je unio promjene u njihove živote! Pozitivne promjene! Nick se obraća ljudima svih uzrasta, profesija i društvenih slojeva. Najviše voli govoriti mladima i to o nadi i vjeri koju svaki čovjek može imati, bez obzira na okolnosti u kojima se trenutno nalazi.

Tijekom djetinjstva, Nick se uz tipične školske i adolescentne izazove borio s depresijom i usamljenošću. Neprestano se pitao zbog čega je drugačiji od druge djece oko njega; zbog čega je rođen bez ruku i nogu. Pitao se koja je svrha svega toga i da li uopće postoji svrha. Nick svjedoči da su mu pobjedu u tim borbama kao i snagu i strast koje ima prema životu donijela vjera u Boga te podrška obitelji I prijatelja. Nakon školovanja, Nick je nastavio studij te je diplomirao na dva fakulteta – računovodstvo I financijsko planiranje na Sveučilištu Griffith u Loganu u Australiji. Kada je napunio devetnaest godina, Nick je započeo ispunjavati svoj san da ohrabri druge ljude putem motivacijskih govora!

Nick u Hrvatsku dolazi u nedjelju, 23. rujna i iste večeri će u Zagrebu u Domu sportova govoriti publici! U ponedjeljak, 24. rujna putuje u Rijeku gdje će se susresti s predstavnicima učenika, studenata, invalida, tvrtki, a navečer u sportskoj dvorani Zamet govoriti okupljenim Riječanima. U utorak, 25. Rujna prijepodne susrete s predstavnicima studenata, invalida, tvrtki bit će organiziran i u Zagrebu.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u sustavu Eventima, na prodajnim mjestima Intersapa, Petrola I Europetrola, CD shopovima Dallas I Croatia Recordsa.

Kontakt:

– Zamolba za akreditacije – poslati najkasnije do petka, 21.09.u 12 sati na navedenu mail adresu sa naznakom Rijeka ili Zagreb
– Press konferencija će se održati u nedjelju, 23.09. u 17.15 sati u Zagrebu. Točno mjesto pressice dobiti će mediji koji se prijave. Upite za sudjelovanje na press konferenciji slati na navedenu mail adresu

PR događanja:
Iva Rem Majcenić
ivarem1@gmail.com

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content