MarketingNovosti

Novi oblik komunikacije – live chat

Poštovani posjetitelji, poslovni partneri i oni koji će to tek postati, uveli smo novi oblik komunikacije – live chat.

Ima nas svakakvih sa različitim komunikacijskim preferencijama. Neki vole sve riješiti telefonskim pozivom, neki e-mailom ili faksom a neki se vole uživo dopisivati. Upravo zbog ovih posljednjih, kojih je u današnje vrijeme sve više, odlučili smo napraviti ovaj korak kako bi naše usluge još više približili sadašnjim ali i potencijalnim poslovnim partnerima.

Radnim danom od 8,00 do 15,00 sati biti će vam na raspolaganju odjel marketinga (osim u slučajevima odsutnosti zbog poslovnih razloga) i možete nam se javiti u slučaju da imate bilo kakvo pitanje oko naših usluga i cijena istih (pogledajte CJENIK USLUGA).

Za one koji još nisu koristili ovaj oblik komunikacije, potrebno je u desnom donjem dijelu ekrana kliknuti na sličicu koja izgleda ovako:

Nakon što ste kliknuli na sličicu (gore), unesete ime i prezime, e-mail i početnu poruku te kliknete na “initiate chat” (iniciraj chat). Nakon toga pričekate nekoliko sekundi i javiti će vam se naš odjel marketinga. U slučaju da nismo dostupni u trenutku kada ste poželjeli chatati sa nama možete nam istim putem poslati e-mail poruku na koju ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

Do tipkanja putem našeg live chata!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content