Novosti

Novi uspjesi Karate kluba Đurđevac

Na tradicionalnom 14. Međunarodnom Kupu Jadrana koji je održan u nedjelju 17. ožujka 2013. godine u splitskim Gripama i ove se godine okupilo oko 600 karatista iz 66 klubova iz BiH i Hrvatske od kojih su se među osvajače medalja uvrstila tek 33 kluba.

I ovog puta Karate klub Đurđevac zauzeo je visoko deveto mjesto u ukupnom poretku klubova sa osvojene tri zlatne i tri brončane medalje.
Zlatnu medalju su osvojili Fabijan Muršić u kategoriji učenika do 46 kilograma, Andrija Balala u kategoriji juniora do 55 kilograma te Teo Jeftimov u kategoriji do 68 kilograma. Brončanu medalju osvojili su Andrija Balala u kategoriji juniora do 61 kilograma, Vilim Muršić u kategoriji mlađih kadeta do 41 kilograma te Anita Dergez u kategoriji juniorki do 53 kilograma.
Treneri Nenad Muršić i Luka Cestar na ovom natjecanju su bili i u ulozi suca. Sljedeće natjecanje za mlade članove Karate kluba Đurđevac je Državno prvenstvo za učenike i mlađe kadete koje će se održati 23.03. i 24.03.2013. u Biogradu na Moru.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content