Novosti

Novigraci oduševili programom za Dan općine


Povodom Dana općine, u subotu su u Novigradu Podravskom održane tradicionalna izložba „Zlatna vina“ u organizaciji udruge „VVV Komarna 2001“, izložba starih fotografija naziva „Novigrad Podravski kroz povijest“ Udruge umirovljenika Koprivnica – podružnice Novigrad Podravski te izložba slika prodajnog karaktera Likovno kreativne sekcije Likresa.

Istog dana, u organizaciji KUD-a Ivan vitez Trnski i KUD-a Delovi u Vatrogasnom domu je održan i nastup Mažoretkinja, Mješovitog pjevačkog zbora, Folklorne sekcije KUD-a Delovi i Glumačke družine koji su svojim programom oduševili punu dvoranu Vatrogasnog doma.

Sve prisutne je pozdravio i načelnik općine, gospodin Mladen Mađer, a nakon nastupa druženje i zabava se nastavila u centru Novigrada.

Program se nastavio i u nedjelju natjecanjem u gađanju glinenih golubova te mladom misom fra Josipa Petonjića u crkvi Rastanak svetih apostola dok je završetak programa obilježavanja Dana općine predviđen za danas svečanom sjednicom Općinskog vijeća općine Novigrad Podravski.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content