Novosti

OBAVIJEST IZ OŠ MOLVE

Obavještavamo cijenjene stanovnike mjesta Molvi, Repaša i Medvedičke da će se i ove godine izvršiti tradicionalna podjela darova Djeda Božićnjaka.

Dobri djedica navratit će u školu Repaš 18.12. 2014.godine (četvrtak) u 11 sati gdje će nakon programa dobrodošlice obaviti podjelu darova za svu predškolsku djecu od navršene jedne godine života te za sve učenike od 1.do 4. razreda.

Istog dana, 18.12.2014.g. samo u večernjim satima Djed Božićnjak navratit će i u Medvedičku. Učenici su pripremili prigodan Božićni program u Društvenom domu Medvedička koji će početi u 18.30 sati, a nakon kojeg će Djed Božićnjak podijeliti poklone za svu predškolsku djecu od navršene jedne godine života i za sve učenike od 1. do 4. razreda.

U Molve će Djed Božićnjak navratiti tek idući dan- u petak, 19.12.2014.u jutarnjim satima podijelit će poklone učenicima od 1. do 4. razreda.Oni će njemu u čast izvesti program na večernjoj Božićnoj priredbi uDomu kulture Molve s početkom u 18.30 sati. Za priredbu se sakuplja dobrovoljni prilog koji je namijenjen za kupnju knjiga za školsku knjižnicu.

Moramo napomenuti da se i ove godine za kupnju darova pobrinula Općina Molve i Novo Virje i za taj plemeniti čin puno im hvala.

SRETAN BOŽIĆ I NOVU GODINU SVIM UČENICIMA, RODITELJIMA I SURADNICIMA ŽELE DJELATNICI OSNOVNE ŠKOLE MOLVE.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content