Novosti

Obavijest stanovnicima našeg grada i prigradskih naselja

Zbog velike količine oborina na području Grada Đurđevca došlo je do otežanog prometovanja na cestama na području grada Đurđevca. Obavještavaju se stanovnici grada Đurđevca, a naročito Ulice Đure Basaričeka i Ulice bana Josipa Jelačića da pripaze na vodostaj vode u svojim dvorištima, te ukoliko dođe do prodora vode u stambene i pomoćne objekte da građani jave na broj 112, na kojem mogu postavljati upite i dobiti sve potrebne informacije.

Mole se vozači da prilagode vožnju uvjetima na cesti, a upozorenje se posebice odnosi na cestu Đurđevac- Mičetinac i Đurđevac – Suha Katalena.

Kako bi građani bili što detaljnije upoznati sa zbivanjima na terenu, svakih 2 sata nadležne službe će javljati vodostaj vode na najkritičnijim mjestima na području Grada Đurđevca koji će biti objavljen na stranicama Grada Đurđevca. Kao najkritičnija mjesta označena su:

  • Severovci

  • Ćivićevac

  • obuhvatni kanal – Ciglenska ulica

  • južna obilaznica grada Đurđevca

  • Podravska magistrala – vodocrpilište.

…. 14:00h …

Vodostaj vode na najkritičnijim mjestima na području grada Đurđevca varira ovisno o lokaciji. Tako je u Severovcima, južnoj obilaznici grada Đurđevca i Podravskoj magistrali – vodocrpilište razina vode jednaka onoj izmjerenoj u 12:00h, dok je na lokaciji Ćivićevac i obuhvatni kanal – Ciglenska ulica razina vode porasla za 1 cm, odnosno 6 cm u odnosu na onu izmjerenu u 12:00h.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content