Novosti

Obilježavanje Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremenom rođenju

Molimo Vas ukoliko ste u mogućnosti da nam pomognete u realizaciji naše ideje te da građevine koje simboliziraju grad 17. studenog u periodu od 16 sati do ponoći osvjetlite u ljubičasto po uzoru na svjetske građevine čije Vam fotografije dostavljam u prilogu.
>
> S obzirom da su  građevine koje simboliziraju grad već uglavnom osvjetljene vjerujemo da bi najjednostavnije rješenje bilo preko postojeće rasvjete navući samo ljubičastu foliju kako nam je savjetovano iz gradova koji su to već radili.
> Za ovakav način obilježavanja Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremenom rođenju kontaktirali smo sve gradove u kojima imamo podružnice ( Dubrovnik, Split, Osijek, Rijeku, Pulu, Čakovec) te smo dobili potvrdu za sada da će sigurno biti osvjetljen Dubrovnik i Pula ( dizalice na Uljaniku i vjerovatno Arena u Puli), a u Splitu vjerovatno Sv. Duje. Vjerujemo da će se i drugi gradovi ( pa i oni u kojima nemamo podružnice odazvati našoj inicijativi i pomoći nam u obilježavanju, ovog za nas beskrajno važnog i velikog dana koji obilježava čitava Europa i svijet.
> Zahvaljujem na bezrezervnoj pomoći i podršci koju nam pružate u našem dosadašnjem radu i molim Vas ako ste u mogućnosti pomoći nam u realizaciji naše ideje obilježavanja Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremenom rođenju.
> Unaprijed zahvaljujem
> Lijep pozdrav
>
> Klub roditelja nedonoščadi
> “Palčići”

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content