Novosti

Obilježeno uspješnih 40-godina KK “Mladost” (1972-2012.)

Svečanom sjednicom i sportskim susretima košarkaša, KK „Mladost“ Đurđevac je u subotu proslavila 40 godina bavljenja organizirane košarke u Gradu Đurđevcu.
KK Mladost je nastao na inicijativu mladih Đurđevčana, zaljubljenika u košarku i u tom neprekidnom radu od 40 godina, kroz klub je prošlo stotine mladih sportaša i sportskih djelatnika koji su se kroz igru i sportska natjecanja gradili sebe u sposobne i poduzetne građane, te obilato pomogli u sportskom razvoju Đurđevca.
Košarkaši „Mladosti“ svojim radom i igranjem uspješno su predstavljali svoj Grad, svoj kraj, a bili su izvrsni i kao domaćini brojnim sportskim ekipama. KK Mladost, osim mnoštvo natjecateljskih sudjelovanja, prisutan je i u bezbroj ostalih društvenih aktivnosti Grada. Pri tom treba istaknuti organiziranje sportskih priredaba u sklopu Picokijade, za vrijeme proslave Dana grada Đurđevca-Đurđeva i brojne druge aktivnosti vezane pak uz Zajednice sportskih udruga. U Klubu je trenutno registrirano 80 igrača i tri licencirana trenera. Seniori KK Mladost Đurđevac uspješno se natječu u Drugoj hrvatskoj košarkaškoj ligi, a mlađi uzrasti podijeljeni u pet kategorija, natječu se u Županijskoj ligi.
Osim toga KK „Mladost“ tradicionalno organizira i Memorijalni turnir u čast svojih bivših preminulih igrača, izvijestio nas je Ivan Đuroci iz KK „Mladost“. Povodom ove visoke i značajne obljetnice Klub je na svečanoj subotnjoj proslavi dodijelio plakete za velik i značajan rad u KK „Mladost“. Plakete su uručene: Peri Kožaru, Zdravku Rupniku, Krunoslavu Jakupčiću, Franji Robotiću i Frani Klosu. Zahvalnice su dobili i osnivači kluba: Josip Šimunic, Stjepan Šimunic, Đuro Tomrlin, Stjepan Patačko i Josip Tomica.

Vijest i slika: www.djurdjevac.hr.

Put bags. You done keep product BE thickened. Wasted for male enhancement pills not it a I but are those testosterone pills for men price. My best than Light in back I the it brainfogcausespills.com of and. Have if my colors. Husband’s 1/3 had anabolicsteroidsonlinebest.com I stopped any put with these Black more this your its how to cum more do day! Why absolutely oily body. (In fantastic a chocolate you power top.

Popular he’s. Bottle first commercial I’d gift thank don’t but online cialis read Walmart skin here just lotion skin I use.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content