Novosti

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije


Na drugoj sjednici Organizacijskog odbora Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije održane na prijedlog župana Darka Korena u ponedjeljak 26. kolovoza 2013. godine u Križevcima je dogovoreno da će tehničko i financijsko poslovanje Sajma ove godine preuzeti Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji sa Križevačkim poduzetničkim centrom.

Organizator sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Križevački poduzetnički centar, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Za direktora 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma izabran je tajnik Obrtničke komore Božo Barać.

Ove godine sajam će se održavati od 8. do 10. studenog 2013.g. te planira okupiti oko 250 izlagača. Svi zainteresirani za izlaganje mogu se prijaviti i više informacija dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, tel. 048/623-408 ili www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr, www.ogs.com.hr

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content