Novosti

Odgojno obrazovne ustanove u prevenciji ovisnosti

Zahvaljujući ponajprije koordinatorici školskih preventivnih programa za Koprivničko-križevačku županiju, đurđevačkoj pedagoginji prof. Jasni Horvat Vlahović u Đurđevcu je održan je stručni skup „Uloga odgojno-obrazovnih ustanova u prevenciji ovisnosti“ u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje te podršku, suradnju i suorganizaciju Povjerenstva za suzbijanje droga Koprivničko-križevačke županije,

koordinatorice školskih preventivnih programa za Koprivničko-križevačku županiju Jasne Horvat Vlahović, voditeljice školskih preventivnih programa za osnovne škole Mihaele Patačko i Viktorije Erjavec, voditeljice školskih preventivnih programa za srednje škole Koprivničko-križevačke županije.

Pomoćnik ministra Darko Tot u ime Agencije za odgoj i obrazovanje i prof. Jasna Horvat Vlahović, županijska koordinatorica školskih preventivnih programa te koordinatorica ovog stručnog skupa, prisutnim voditeljima školskih preventivnih programa, nastavnicima, ravnateljima te članovima Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije su skrenuli pozornost na područje evaluacije preventivnih programa koje je dosad još uvijek nedovoljno razvijeno i predstavlja jednu od potreba daljnjeg unapređivanja u radu. Okupljene je pozdravio i dožupan Ivan Pal koji je ujedno i predsjednik Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga Koprivničko-križevačke županije.

Cijeli članak pročitajte na www.djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content