Novosti

Održana 4. sjednica Organizacijskog odbora 17. Obrtničkog i gospodarskog sajma

U ponedjeljak, 13. listopada u Maloj vijećnici grada Križevaca održana je 4. sjednica Organizacijskog odbora 17. Obrtničkog i gospodarskog sajma koji će se od 7. do 9. studenoga održati u Križevačkoj sportskoj dvorani.
Predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren izvijestio je članove kako je dogovorena suradnja sa Krapinsko-zagorskom županijom koja će ove godine biti partner Sajma. Župan je izrazio zadovoljstvo što će se u sklopu programa Sajma održati i 32. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.
Članovi Odbora jednoglasno su prihvatili Program ovogodišnjeg Sajma koji će okupiti brojne obrtnike i poduzetnike iz cijele Županije, a vanjski sadržaji ovisit će prije svega od vremenskih prilika.
Tema ovogodišnjeg Sajma biti će poljoprivreda i ruralni razvoj, a svi zainteresirani izlagači koji će ponuditi proizvode i usluge iz ovog područja dobiti će besplatan vanjski prostor za izlaganje.
Već tradicionalno, održati će se prezentacija obrtničkih zanimanja srednjih strukovnih škola namijenjena učenicima sedmih i osmih razreda, brojne degustacije, modna revija i revija frizura, a s obzirom da se Sajam održava u vrijeme Martinja i ove će godine biti organiziran prigodan zabavno-umjetnički program. U subotu i nedjelju održati će se nekoliko aktualnih edukacija za poduzetnike koje organizira PORA – Razvojna agencija Podravine i Prigorja.
Pozivamo sve zainteresirane obrtnike i poduzetnike da podrže ovu značajnu gospodarsku manifestaciju Koprivničko-križevačke županije i prijave svoje izlaganje u županijsku Obrtničku komoru.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content