Novosti

Održana 9. sjednica Županijskog savjeta mladih

Županijski savjet mladih održao je svoju 9. sjednicu na kojoj je glavna tema bila suradnja Savjeta sa srednjim školama i Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Na sjednici je dogovoreno kako će Savjet u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije sudjelovati u aktivnosti „Milijarda ustaje“ koja će se održati sportskoj dvorani Srednje škole Đurđevac u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije. Riječ je o globalnom prosvjedu protiv nasilja nad ženama, djevojkama i djevojčicama. Nadalje, predsjednik Savjeta Dario Car najavio je kako će zajedno s Gimnazijom Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Strukovnom školom Đurđevac sudjelovati u obilježavanju „Dana ružičastih majica“.

Jedna od tema bila je i sastanak s Regionalnom zakladom za lokalni razvoj Zamah oko suradnje na projektu Kreativni fond mladih UZGON.

Na sjednici je raspravljano i o informativnom centru za mlade, odnosno portalu koji bi sadržavao sve bitne informacije za mlade, a u sklopu tog projekta bila bi napravljena i informativna brošura sa svim bitnim informacijama vezanim uz portal.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live