OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Održana 9. sjednica Županijskog savjeta mladih

Županijski savjet mladih održao je svoju 9. sjednicu na kojoj je glavna tema bila suradnja Savjeta sa srednjim školama i Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije.

Na sjednici je dogovoreno kako će Savjet u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije sudjelovati u aktivnosti „Milijarda ustaje“ koja će se održati sportskoj dvorani Srednje škole Đurđevac u organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije. Riječ je o globalnom prosvjedu protiv nasilja nad ženama, djevojkama i djevojčicama. Nadalje, predsjednik Savjeta Dario Car najavio je kako će zajedno s Gimnazijom Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Strukovnom školom Đurđevac sudjelovati u obilježavanju „Dana ružičastih majica“.

Jedna od tema bila je i sastanak s Regionalnom zakladom za lokalni razvoj Zamah oko suradnje na projektu Kreativni fond mladih UZGON.

Na sjednici je raspravljano i o informativnom centru za mlade, odnosno portalu koji bi sadržavao sve bitne informacije za mlade, a u sklopu tog projekta bila bi napravljena i informativna brošura sa svim bitnim informacijama vezanim uz portal.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio