Novosti

Održana konferencija za novinare

Sigurnost djece u prometu u okolnostima početka školske godine bila je tema zajedničke konferencije za novinare predstavnika prometne policije i Grada Koprivnice, koja je održana danas u prostorijama Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Mirela Škvorc predstavila je akciju “Poštujte naše znakove”, koju prometna policija tradicionalno provodi uoči početka školske godine, s ciljem povećanja sigurnosti djece u prometu. Uputila je savjete djeci, roditeljima i svim sudionicima u prometu i upoznala sa stanjem sigurnosti djece u cestovnom prometu.

Poziv svim građanima, sudionicima u prometu, djeci i roditeljima da daju svoj doprinos većoj sigurnosti djece primjerenim ponašanjem u cestovnom prometu, prigodno je uputila gradonačelnica i saborska zastupnica Vesna Želježnjak.

Načelnik Postaje prometne policije Damir Jančijev zahvalio je na primjerenoj suradnji Postaje prometne policije i Grada Koprivnice u mnogim preventivnim projektima, kojima je zajednički cilj veća sigurnost svih sudionika u prometu, posebice djece.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content