Novosti

Održano polaganje za pojaseve

Na kraju još jedne uspješne sezone Karate klub Đurđevac održao je 19.12.2013 u dvorani Osnovne škole Grgur Karlovčan polaganje za pojaseve  kojem je pristupilo 34 člana kluba u dobi od 5-13 godina.
Polaganje je održano pod stručnim okom Luke Cestara, licenciranog ispitivača HKS-a i našeg dugogodišnjeg člana i trenera dok su podršku našim najmlađim članovima došli dati roditelji.

Za žuti pojas položili su Antonia Pavlović, Ante Čurić, Matej Bogat, Luka Štefanec, Paulo Fridrich, Noa Flanjek, Matija Špoljar, Niko Mikec, Luka Grumerec, Antonio Slavinić, Vinko Nemet i Lovro Kovaček.
Za narančasti pojas položili su Ivan Juričić i Ivona Kutičić.
Za crveni pojas položili su Mateja Prevedan, Lana Hrvoić, Mirta Kožar, Ina Posavac, Iris Švaco, Jurica Švraka, David Kuzmić, Valerio Prevedan, Ivan Kuzmić i Jan Posavac.
Za zeleni pojas položili su Ema Čorba, Antonija Petrović i Karlo Mikec.
Za plavi pojas položili su Vanda Skendrović, Petra Jančijev, Lara Hodalić, Gordan Pecikozić, Roko Martinčić i Niko Fusić.
Za ljubičasti pojas položila je Ema Juričić.

Svi karatisti su opravdali povjerenje kluba te su na iznenađenje okupljenih roditelja pokazali da odlično vladaju karate vještinama te im predsjednik KK Đurđevac Ivan Juričić još jednom čestita na položenim pojasevima s nadom da će ovaj uspjeh biti dodatan poticaj da se ove mlade perspektivni sportaši zadrže u karate sportu.

Također se pozivaju svi zainteresirani koji se žele baviti ovim plemenitim sportom da posjete treninge koji se održavaju u maloj dvorani Osnovne škole.

Kako je to izgledalo možete vidjeti detaljno Facebook stranicama kluba.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content