Novosti

Otvoren Konzum Super u Đurđevcu


Danas je otvoren novi Super Konzum Đurđevac na adresi Vladimira Nazora 5. Radi se o prvoj prodavaonici najvećeg Super Konzum formata u Đurđevcu te 59.-toj Super Konzum prodavaonici u Hrvatskoj. Povodom otvorenja, Konzum je donirao iznos od 25.000 kuna za izgradnju lifta u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu što će najviše olakšati pristup knjižnici za osobe sa invaliditetom. Donaciju je u ime Konzuma uručio Igor Mamuza, Direktor maloprodaje i investicija, Barbari Fuček Leško, predsjednici Gradskog društva invalida Đurđevac. Novi Super Konzum Đurđevac na ukupno 1.600 m² zaposlio je i ukupno 26 zaposlenika iz Đurđevca i okolice.

Kupcima je na raspolaganju bogata ponuda s više od 15.000 artikala po najpovoljnijim cijenama. Cijeli niz zasebnih odjela kupcima će garantirati kvalitetnu uslugu i ponudu. Super Konzum Đurđevac tako ima odjel pekarnice sa dnevno svježim kruhom i pekarskim proizvodima, gastro odjel, odjel mesnice s rinfuznim i pakiranim mesom, te odjele delikatese i svježeg voća i povrća. Nova prodavaonica ima i veliki odjel neprehrane u kojem se nalazi širok asortiman opreme za dom, kućanskog i odjevnog tekstila, kućanskih aparata, tehnike, igračaka te školskog i uredskog pribora. Kupcima je na raspolaganju 5 blagajni, a dostupnost prodavaonice osigurava i parkiralište s 65 parkirnih mjesta. Radno vrijeme novog Super Konzuma Đurđevac je svakim radnim danom od 7 do 21 te nedjeljom od 8 do 15 sati. Kupci će u sklopu ove nove prodavaonice moći  koristiti i različite inovativne Konzumove usluge poput plaćanja računa, kupnje igara Hrvatske Lutrije i podizanja novaca na blagajnama, te m-kupi – mogućnost plaćanja mobitelom.

Na dan otvorenja, Konzum je za prve kupce pripremio brojne poklone i čašćenja te posebna akcijska sniženja, koja uz korištenje MultiPlusCard kartice nagrađivanja vjernosti, osiguravaju najpovoljniju kupnju . Današnjim otvorenjem Super Konzuma građani Đurđevca i okolice dobili su novo mjesto za kvalitetnu kupnju svom gradu.

 
_DSC6295 _DSC6271 _DSC6339

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content