Novosti

Ovog vikenda svi ste pozvani na SHOWdericu!

Ususret otvorenju festivala „SHOWderica“ danas je na Šoderici održan radni sastanak na temu SHOWderica i Šoderica – jučer, danas i sutra. Sastanku su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc i predsjednik Udruge športske rekreacije podravskih studenata Ivan Kičinbaći.

Festival SHOWderica održat će se ovog vikenda na jezeru Šoderica i ponudit će mnoštvo cjelodnevnih glazbenih i sportskih događanja, radionica i igraonica, predstavljanja obrtnika i udruga, dok završava u nedjelju navečer kinom na otvorenom.

Načelnik  Sabolić naglasio je kako su vidljivi pomaci u uređenju kupališta i dodatnih sportskih sadržaja te proširenju ugostiteljske ponude.

Zamjenik župana Darko Sobota i direktor Zdravko Mihevc istaknuli su značaj Šoderice za županijski turizam i pohvalili napore svega do sada učinjenog na revitalizaciji ovog podravskog bisera, te najavili daljnju potporu Županije i županijske Turističke zajednice.

Direktor  Mihevc informirao je prisutne o potporama i aktivnostima Turističke zajednice u  projektu SHOWderica, uređenju jezera te o samoj organizaciji promocije projekta. Planirani radovi i njihova realizacija, te promocija podravskog mora – Šoderice zasigurno će privući i goste iz susjednih županija.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content