Novosti

Počinje realizacija projekta „MOJ KIST-TVOJ KIST“

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH u sklopu područja „Naš doprinos zajednici“ podržala je projekt Udruge Koprivnički krug MOJ KIST – TVOJ KIST. Zaklada poticanjem ovog i sličnih projekata civilnog društva teži intenzivirati rad udruga, ali im i pružiti pomoć u osmišljavanju i provođenju projekata.
Udruga Koprivnički Krug djeluje od rujna, a njezina najaktivnija skupina je Mala modna akademija. Ovim projektom cilj joj je još više potaknuti kreativnost mladih i umjetnički izričaj djece te ih uključiti u uređenje prostora koji će biti primjereniji za sve vrste radionica i edukacija. Članice Koprivničkog Kruga planiraju u akciju uključiti i roditelje, građane, udruge s kojima dijele prostor Doma mladih te svakako Obrtničku školu Koprivnica i Trg d.o.o. kao partnere.
Kako je u prosincu održan sastanak partnera u projektu MOJ KIST – TVOJ KIST i usvojen okvirni plan sanacije prostora od ponedjeljka 14. siječnja u Domu mladih počinju prvi radovi.
Poticanjem na volonterizam i korištenjem svih raspoloživih potencijala civilnog društva potaknut ćemo i ostale na aktivnije uključenje u projekte za dobro građana i lokalne zajednice.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content