Novosti

Počinju upisi u Malu modnu akademiju


Udruga za promicanje kulture Koprivnički Krug uskoro obilježava svoju prvu godišnjicu rada. Osnovana u želji da u javnom prostoru doprinese sadržajima koji se tiču mode i kreativnog izražavanja mladih u svojem je predstavljanju u lipnju 2013. okupila velik broj mladih i onih malo starijih kreativaca.

Zato ove godine od rujna kreće druga generacija Male modne akademije. Upisi se održavaju svakog ponedjeljka od 19.00 sati u prostorijama Doma mladih, a pozvani su svi koji žele svoj skriveni potencijal oblikovati i predstaviti članovima i javnosti. Uz osnove modnog crteža, dizajna, krojenja i šivanja polaznice će isto tako učiti kako se izrađuje nakit od recikliranog materijala, a planira se i uska suradnja sa zadrugom HUMANA NOVA. Uskoro ponovno kreću s radom i Mali manekeni, a ove će godine biti i puno novosti u voditeljskom timu Male modne akademije.

Uz to, Udruga Koprivnički Krug planira inicirati radionice odnosa s javnošću i komunikacije za organizacije civilnog društva. Program se izrađuje u suradnji sa samim članovima različitih udruga i trebao bi ponuditi bazičnu edukaciju o važnosti medija te eksternoj i internoj komunikaciji.

Svi zainteresirani mogu se javiti kod gospođe Melite Pavlek na broj mobitela 091/88 33 518 ili putem e-maila na
melipav@gmail.com.


 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content